Sikker datahåndtering giver tryghed

Tryghed er vigtig, når du vælger din Expense Management leverandør. Hos Acubiz yder vi en høj sikkerhed af dine registrerede kundedata.

Som kunde hos os har du god grund til at føle dig tryg. Vi tester og validerer løbende egne processer for at sikre den rette håndtering af jeres data – og stiller krav til hostingpartnere, samarbejdspartnere og andre leverandører.

ISAE 3402 Type ll certificering

Validering af interne processer og tilladelser er essentielt, når man har med kundedata at gøre. Afgrænsning af fx hvem og hvor mange, der får adgang til specifikke kundedata og at have dokumenterede datahåndteringsprocesser er væsentligt for at yde den rette datasikkerhed. I 2017 fik vi tildelt en international standard – ISAE 3402 Type ll certificering – af revisionsfirmaet Ernst & Young (EY). Certificeringen er en dybdegående validering af Acubiz’ interne processer og datahåndtering over en periode på 8 måneder.

Persondataforordningen

Valideringen af datahåndteringen og interne processer er et stort skridt på vejen ift. persondataforordningen fra EU, som trådte i kraft den 25. maj 2018. I Acubiz arbejder vi proaktivt på  EU-lovgivningen på området for at sikre en korrekt datahåndtering for alle parter.

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende