Sikker datahåndtering giver tryghed

Tryghed er vigtig, når du vælger din Expense Management leverandør. Hos Acubiz yder vi en høj sikkerhed af dine registrerede kundedata.

Som kunde hos Acubiz har du god grund til at føle dig tryg. Vi tester og validerer løbende egne processer for at sikre den rette håndtering af jeres data – og stiller krav til hostingpartnere, samarbejdspartnere og andre leverandører.

ISAE 3402 Type 2 certificering

Validering af interne processer og tilladelser er essentielt, når man har med kundedata at gøre. Afgrænsning af fx hvem og hvor mange, der får adgang til specifikke kundedata og at have dokumenterede datahåndteringsprocesser er væsentligt for at yde den rette datasikkerhed. I 2017 fik vi tildelt en international standard – ISAE 3402 Type 2 certificering – af revisionsfirmaet Ernst & Young (EY). Certificeringen er en dybdegående validering af Acubiz’ interne processer og datahåndtering over en periode på 8 måneder.

Persondataforordningen

Valideringen af datahåndteringen og interne processer er et stort skridt på vejen ift. persondataforordningen fra EU, som træder i kraft den 25. maj 2018. I Acubiz arbejder vi proaktivt på at leve op til EU-lovgivningen på området for at sikre en korrekt datahåndtering for alle parter. Læs mere om persondataforordningen her.