Travel Management – hotelbestilling

Nem og gnidningsfri bestilling og håndtering af hotel

Travel Management er en service, der effektiviserer processen, når I skal bestille og administrere hotel til jeres forretningsrejser. Med brede søgemuligheder, gives adgang til de mest fordelagtige priser. Der er desuden mulighed for rabatter på udvalgte hoteller.

Service Illustration: Travel Management

Brede søgemuligheder og rabatter

Vi samarbejder med udvalgte hoteller

I får adgang til en stor database, med muligheder for at søge hoteller hos bl.a. booking.com og Expedia, således I kan finde det ønskede hotel til jeres forretningsrejser.
Samtidig har I mulighed for at opnå rabatter på udvalgte hoteller. Opnå rabatten hvis du vælger et hotel markeret med et Acubiz-logo.

  • Effektivisér af processen omkring hotelbestilinger
  • Bestil hotel og håndtér alle hotelomkostninger ét sted
  • Få alle hotelbilag indlæst direkte i jeres Acubiz-løsning
  • Brede søgemuligheder og fordelagtige rabatter

Tip! Kombinér med vores service Udenlandsk Momsrefusion, og drag fordel af den automatiske refusion af jeres udenlandske moms.

Hvordan tilkobles denne service?

Travel Management kan kobles på din løsning alt efter hvilken løsning du vælger, eller har. Kontakt os for at høre mere.

Vi tilbyder tre forskellige løsninger, og du kan derfor finde den løsning der passer til netop din virksomheds behov. Vil I gerne have optimeret endnu flere processer, kan I gøre brug af vores expense management-relaterede services.

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Gratis og uforpligtende