SDC og Acubiz indgår stærkt samarbejde til fordel for nordiske banker og sparekasser

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

4

minutters læsetid


For nordiske banker og sparekasser, som er kunde hos SDC, vil digital og automatiseret håndtering af rejseafregning blive endnu nemmere.

Samarbejdet mellem SDC og Acubiz blev officielt tilbage i juni 2018 – og det betyder, at SDC nu giver deres kunder mulighed for at effektivisere og simplificere deres udgiftshåndtering med Acubiz EMS. ’En løsning, som kan strømlines med de IT – og drift-løsninger, SDC allerede tilbyder deres kunder.

Siden 1963 har SDC arbejdet med det idégrundlag at levere en fælles nordisk IT-platform til både mindre lokale sparekasser og større nordiske pengeinstitutter. Samarbejdet med Acubiz indebærer, at begge parter nu kan stå endnu stærkere i en betydeligt voksende digitaliseret bankverden. Eftersom SDC selv benytter Acubiz som leverandør af digital rejseafregning, kan de med sikkerhed tilbyde deres egne kunder en troværdig løsning baseret på egne erfaringer.

Hos Acubiz ser vi frem til samarbejdet, og til at levere løsninger, der er med til at skabe ny værdi for kunder hos SDC.

Læs mere om SDC på www.sdc.dk

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende