Reportage fra 2 dage med release præsentation R6.8. og workshops

Release seminar Acubiz 2018

Ved årets første release præsentationer mødte flere end 200 deltagere fra kundesiden op fordelt på to dage i Rungsted og Skanderborg. For at blive klogere på kundernes udbytte af release præsentationerne og Acubiz som deres udvalgte Expense Management leverandør tog vi en snak med repræsentanter fra to kunder, nemlig Clio Online og Gyldendal.

Ved præsentationen løftede Acubiz sløret for to nye produktnyheder – Travel Management Service (TMS) og Invoice Management Service (IMS). Foredragsholder og forfatter, Claus Skytte satte prikken over i’et på to vellykkede dage med et tankevækkende foredrag om internettets og automatiseringens rolle i fremtiden. Nye tiltag og fordele med Acubiz One og Acubiz EMS blev introduceret og illustreret. Engagementet fra kunderne var stort, hvilket gav god sparring, dialog på tværs og grundlag for nye ideer.

Hvorfor deltager du ved Acubiz release præsentation?

Charlotte Dysted, Clio Online: ”Det er tredje gang, jeg deltager på Acubiz Release. Så det er værdifuldt at deltage som kunde. Man får de sidste updates, god sparring i workshops og så også hilst på Acubiz medarbejderne”.

Pernille Wulff, Gyldendal: ”Jeg er den interne ambassadør for Acubiz og skal derfor hjem og promovere nyhederne og den videre udrulning af løsningen. Jeg synes helt sikkert, at den nye Travel Manager lyder rigtig spændende. Jeg synes, at udviklingen af Acubiz EMS og Acubiz One er god og sund i den forstand, at de nye features og opgraderinger kommer i små steps, så vi kan nå at følge med – i spiselige mundfulde.”

Hvor længe har I været kunde hos Acubiz, og hvilke produkter anvender i??

Charlotte Dysted, Clio Online: ”Clio Online bruger udgifter og kørsel tilkøbt i Acubiz One. Systemet har sparet os for ekstremt meget tid. Clio Online har også valgt at få tilbagesøgt udenlandsk moms via Acubiz’ nye service og partnerskab med Cash Back.”

Pernille Wulff, Gyldendal: ”Gyldendal har været kunde hos Acubiz i halvandet år og vi bruger Acubiz til vores udlæg. Gyldendal består af mange forlag, så det er ikke alle selskaber, der er kommet på endnu. Foreløbig er vi nok ca. 300 brugere.”

  Claus Skytte Acubiz automatisering Acubiz workshop