Q2 – Mobile First koncept, produktnyheder og et mærkbart regnskabsår for 2017!

Efter en årrække med markant vækst har Acubiz investeret i intet mindre end to produktnyheder, som Acubiz nu kan præsenterere.

Acubiz launcher Acubiz IMS (Invoice Management Service) til kunder, som ønsker samme intuitive løsning med Acubiz One app’en til håndteringen af deres leverandørfakturaer.

Acubiz TMS (Travel Management Service) er kvartalets anden produktnyhed, som gør det muligt for vores kunder at booke forretningsrejsen (fly, hotel og billeje) med Acubiz. Det betyder, at rejse- og momsbilag kobles direkte til Acubiz EMS – og gør dermed processen inden for momsrefusion hurtig og simpel.

Mobile First beskriver Acubiz’ målsætning for 2018 meget præcist. Al funktionalitet skal være tilstede i app’en Acubiz One, så brugere og godkender kan klare alt, når de er på farten. Det er slut med efterbehandling i Acubiz EMS – det hele behandles på mobilen!

Q2 bestod også af årets første release præsentation med mere end 200 deltagere fra kundesiden. To dage med gode netværksmuligheder og nyheder, som direktør Lars de Nully har stået i spidsen for mere end 10 gange. Dagene blev rundet af med forfatter Claus Skytte, som inspirerede vores kunder med et tankevækkende foredrag om fremtidens digitalisering og automatisering.