Produktnyt – Oktober 2021

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

2

minutters læsetid

Overskrifterne for oktober måned i Acubiz er udvikling og test af release 7.26 samt forberedelse til Acubiz Summit 2021. Læs med herunder.

Udvikling og test af release 7.26

Inden for softwareudvikling er ”releases” et udtryk, som bruges ifm. udgivelser af nye software-versioner. Vi bruger selv udtrykket, når vi har været i maskinrummet og udviklet nye funktioner, og arbejdet på opdateringer, til vores webapplikation. I Acubiz er vi nået til release 7.26.

En stor del af oktober er gået med at færdiggøre releasen og teste den grundigt for eventuelle uhensigtsmæssigheder og skønhedsfejl. Hovedtemaet i release 7.26 er puljebiler. Den nødvendige ”flådeadministration” er klar i webapplikationen, således at, kunder nu kan anvende vores puljebilsløsning til registrering af kørsel i puljebiler samt kontrol og rapporter vedr. forbrug. Noget som flere virksomheder efterhånden har efterspurgt, og som vi derfor er glade for at kunne tilbyde.

Hvis du som kunde har tilkøbt vores Company Policy Manager, kan finansafdelingen nu blive adviseret, hvis en bruger har rettet i kilometerantallet. Af mange andre nye funktioner kan det nævnes, at det nu er muligt at opsætte obligatorisk log ind gennem Face ID (hvis telefonen understøtter det).  I release 7.26 har vi, som altid, også foretaget en række mindre justeringer og forbedringer af vores forskellige løsninger og services. Deltag i vores Acubiz Summit 2021 for at lære mere om release 7.26 (læs nedenunder).

De første kunder er allerede opgraderet til 7.26, og de resterende kunder bliver opgraderet i de kommende uger.

Acubiz Summit 2021

Vi gentager succesen fra de seneste mange år og afholder vores årlige Acubiz Summit i november måned – igen i år foregår det online. Vi har inviteret kunder til fem forskellige online præsentationer over fem dage i uge 46. Acubiz Summit er bestemt én af årets vigtige begivenheder for Acubiz, da vi får lov at tale til og inspirere én samlet og stor kundeskare. Selvom vi ikke har mødtes fysisk de seneste to år, finder vi det stadig enormt givende at mødes online. Jeg er personligt begejstret for vores Summit, da vi altid modtager værdifuld feedback, som vi kan gøre brug af i vores produktudvikling.

I år har vi planlagt fem forskellige præsentationer som vi har døbt: 

  1. Tilbageblik og fremtidens Acubiz
  2. Et indblik i finansmotoren
  3. Fremtidens finansinterface
  4. Nyheder i Acubiz’ fire løsninger
  5. IT-sikkerhed er vigtigere end nogensinde før.


I et ”indblik i finansmotoren” gennemgår vi mange af de nye funktioner i release 7.26 og funktioner fra et par af de foregående releases. I ”fremtidens finansinterface” ser vi på udviklingen af vores kommende finansinterface, som er længere end nogensinde før og som vi glæder os rigtig meget til at lancere. I ”nyheder i Acubiz’ fire løsninger” har vi fokus på nye funktioner i vores mobilapplikation.

Er du bruger af Acubiz og interesseret i at deltage ved Acubiz Summit 2021, bedes du rette henvendelse til din kontaktperson hos Acubiz.

Tak fordi du læste med.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende