System Developer Acubiz

Skarp profil til udvikling af Acubiz EMS

I februar er udviklingsteamet blevet udvidet med en ny og skarp medarbejder – Jan Lausten Vesti.

Udviklingstur til Altoros i Minsk

En del af Acubiz’ udviklingsteam er netop hjemvendt fra en uge i Hvide Rusland. Med -10 grader i dagtemperatur var det en kølig fornøjelse, men heldigvis med en noget lunere agenda. Acubiz var på besøg hos vores udviklingspartner Altoros

Udvidelse af direktionen

Pr. 1. januar 2018 blev direktionen i Acubiz udvidet. Vores CFO, Tina Birkeslund er nyeste medlem af direktionen

Studiejob: proaktiv studentermedhjælper til Marketing & Communications

Har du lyst til at bidrage med at øge kendskabsgraden af softwareproduktet Acubiz EMS og Acubiz’ positionering på et internationalt marked? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

ATPI - TAC Plus Acubiz

Billetternes digitale rejse – fra booking- til finanssystem

Partnerskabet mellem Acubiz og erhvervsrejsebureauet ATPI hjælper virksomhederne med et sømløst digitalt flow fra booking af flybilletter til kontering af rejseudgiften i ERP-systemet. Mange fælles kunder drager i dag fordel af digitale helhedsløsninger.

Team Acubiz udvider med 2 nye medarbejdere

I Acubiz begynder året med hele to nye skud på stammen. Britta Viberg Pedersen, som er tiltrådt stillingen som Senior Consultant og Mads Bach som Product Owner.

KØF 2018 – Mange henvendelser om digital Expense Management

Trods et strammere program ved Acubiz’ deltagelse ved Kommunaløkonomisk Forum 2018 var interessen for Acubiz og digitale expense management processer stor henover de to dage.