Acubiz Mileage Din digitale kørebog

Acubiz Mileage gør det nemt at lave digital kørebog gennem registrering og upload af dine kørte kilometer direkte fra mobilen. Registrér din kørsel automatisk via GPS eller indtast manuelt på Google Maps.

Kørselsgodtgørelsen bliver beregnet på baggrund af lokalt gældende satser. Det er nemt, og du går ikke glip af kørselsgodtgørelse. Funktionen virker i overensstemmelse med SKATs krav.

Se video

Venligst accepter statistics, marketing cookies for at se denne video.

Manuel indtastning af kørsel via Google Maps i Acubiz

Automatisk tracking af firmarelateret kørsel

Digitalt kørselsregnskab

Det skal være nemt at registrere dine kørte kilometer – og det er det med Acubiz. App’en er fuldt integreret med Google Maps og din rute kan derfor registreres automatisk (du kan selvfølgelig også vælge selv at indtaste den). Når din kørsel er registreret kan det sendes til godkendelse med det samme.

PRODUKTBLAD (PDF)

Fordele for hele virksomheden

Fordele for medarbejderen

Medarbejder

Fordele for godkender

Godkender

Fordele for finansafdelingen

Finans

Sådan fungerer det

Acubiz Mileage er en løsning til effektiv tracking og registrering af firmarelateret kørsel. Den kan købes separat eller kobles på en eksisterende Acubiz-løsning.

Vi tilbyder løsninger og services til håndtering af medarbejderudgifter og til relaterede processer omkring Expense Management. Vores løsninger kan kombineres på kryds og tværs, og jeres endelige setup afhænger af behov.

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende