Kundecase: ISS

Det skal være let for medarbejderne

Da opgaven med rejseafregninger er en, der falder ved siden af de ansattes egentlige job, har det altid været vigtigt for ISS World Services at gøre den så nemt for medarbejderne som muligt. Det førte til, at man for flere år siden indførte Acubiz.

Og det er blevet en populær løsning blandt medarbejderne, som nu glæder sig over, at rejseafregninger ikke længere er den sejtrækker af en opgave, som de før anså den for at være. Også cheferne høster store fordele af Acubiz, da det giver dem et nemt og hurtigt overblik i realtid, som gør, at de har lettere ved at overskue deres afdelings udgifter og dermed holde deres budgetter. Den succesfulde implementering af systemet skyldes blandt andet, at man fra økonomiafdelingens side sørgede for først og fremmest at få cheferne med på vognen fra første færd.

”Forandringerne sker mere pr. automatik, hvis det ikke er os, men cheferne, der siger til deres medarbejdere, at det er nødvendigt med et nyt system og forklarer hvorfor,” siger Vibeke Reuther fra økonomiafdelingen.Hun ser værdien i Acubiz der, hvor automatikken gør processerne både nemme, hurtige og effektive. For det betyder, at der i alle led spares kostbar tid, som kan bruges til mere produktive formål. ”Med Acubiz er der en betragtelig del at hente på alle tidskonti,” siger Vibeke Reuther. I de år, som ISS World Services har haft Acubiz som samarbejdspartner har man fået flere og flere funktioner i Acubiz. Og for hver funktion, der kommer til, oplever medarbejderne, at det gør deres arbejdsliv lettere.

Vores kunder siger Acubiz har nogle virkelig gode redskaber, som ét for ét gør processen med rejseafregninger endnu nemmere og hurtigere. Derfor ser vi med glæde på, at teknologien løbende udvikler sig, og Acubiz finder på nye løsninger, der dækker behov hos os, før vi selv opdager, at vi har dem.

Vineke Reuther, Accountant Assistant hos ISS

Detaljer

Kunde: ISS

Løsning: Acubiz Corporate

Hjemmeside: www.issworld.com

Om ISS

I ISS World Services’ hovedkvarter beskæftiger man op mod 300 mennesker i flere lande. Alle har rejser som en del af deres jobbeskrivelse. Både de, der arbejder med finans, marketing, kommunikation m.m. samt direktørerne.

Typisk går rejserne til de mange lande, hvor virksomheden har kontrakter – dvs. over det meste af verden. ISS opererer i 50 lande på fem kontinenter.

Logo: ISS

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Gratis og uforpligtende