Kundecase: Dansk Gastronomisk Union
Udfordringen
Danmarks dygtigste kokke samles til landsholdstræninger i Odense. Kokkene samles midt i landet, da de kommer fra alle kroge af Danmark. Med meget rejseaktivitet i form af transport til landsholdssamlinger, turneringer mv. begyndte Dansk Gastronomisk Unions sekretariat derfor at lede efter et system, som både kunne håndtere kokkenes mange kilometer på landevejene samt udlæggene i forbindelse med landsholdssamlingerne.
Sekretariatet modtog førhen mange forskellige bilag som blev tilsendt i forskellige formater. Godkendelsesflowet bestod samtidig af e-mails der ofte fløj frem og tilbage mellem kokke og godkendere. Disse arbejdsgange gjorde hele processen omkring Dansk Gastronomisk Unions bilagshåndtering besværlig og uoverskuelig.
Løsningen
Resultatet
Acubiz har givet Dansk Gastronomisk Union et system der sikrer dem overblik, struktur og ensartethed. Nu kommer bilagene ens ind i økonomisystemet, men de kommer også hurtigere, da det både er hurtigere og nemmere for kokkene at registrere og indsende dem. I sidste ende har det givet finansafdelingen et bedre overblik over Dansk Gastronomisk Unions omkostninger.
Kokkene er specielt glade for app’ens brugervenlighed. Kokke er meget kreative, og de sidder ikke med administration i hverdagen. De har derfor været glade for, at de nemt og hurtigt har kunne registrere kørsel og udgifter.
Acubiz er nemt at bruge og jeg er specielt glad for app’ens brugervenlighed. Det betyder meget for vores brugere. Kokke er meget kreative, og de sidder
ikke med administration i hverdagen. For dem er det vigtigt, at tingene fungerer nemt og hurtigt.
Gitte Vinther, Dansk Gastronomisk Unions sekretariat
Detaljer
Om Dansk Gastronomisk Union
Målet er at gøre dansk gastronomi anerkendt og elsket. Dansk Gastronomisk Union ønsker at give de største talenter indenfor dansk gastronomi en platform til at dygtiggøre sig og skabe fornyelse i madkunsten samt fremme kendskabet til dansk gastronomi – både nationalt og internationalt. Dansk Gastronomisk Union skal inspirere til en god madkultur blandt danskere og øge interessen for gastronomuddannelserne i Danmark.

Vil du vide mere? Kontakt os.
Klik her for at tilpasse dine valg af cookies.
30 minutter – når det passer dig.
Få os til at ringe dig op.
Hos jer eller os.