Visionære kunder med glade brugere

Acubiz EMS er en levende løsning, der hele tiden udvikler sig med hjælp fra engagerede kunder
fra både ind- og udland – og mange forskellige brancher.

Acubiz EMS – en central komponent i Saxo Banks Navision-implementering

Saxo Banks Head of Systems fortæller om den sikkerhed han oplever ved at anvende Acubiz EMS. Saxo Bank har nu rullet Acubiz EMS ud sammen med Navision i samtlige lande.

danpilot

Digitalt afregningssystem gav tidsbesparelse hos DanPilot

Med indførelsen af Acubiz EMS ruller alle rejseudgifter og kreditkorttransaktioner automatisk ind. Det har ikke blot fjernet en stor byrde men også sikret, at registreringen sker korrekt og til tiden.

slagelse-kommune

Jagten på besparelser bliver omsat til et ambitiøst digitaliseringsprojekt

Kommunens strømlining af udlæg og køb på kreditkort har givet langt bedre og mere ensartet dokumentation. Centralisering og automatisering af en lang række tværgående, administrative processer.  

Klogere håndtering af udgifterne

Nye og intelligente måder at gøre tingene på er i høj kurs i en tid, hvor succes i stigende grad afhænger af effektivitet. Modevirksomheden Coster Copenhagen har fundet en enkel måde at spare tid og kræfter på – hver dag.

Meget mere styr på rejseafregningerne

En del af belysningsvirksomheden Louis Poulsen har i flere år kørt med Acubiz Expense Management Service. Formålet var at få bedre overblik over økonomien ift. rejseafregninger og spare en bunke tid m.m. Og det er lykkes.

Det skal være let for medarbejderne

ISS World Services’ økonomiafdeling lægger vægt på at få alle cheferne med som de første, hver gang nyt software skal implementeres. Også da Acubiz EMS skulle indføres. Resultatet er, at systemet i dag fungerer til alles store tilfredshed.

Astellas Acubiz rejseafregning

EFPIAs dokumentationskrav overholdes med tilpasset EMS

Astellas Pharma Nordic har fået Acubiz’ rejseafregningssystem Acubiz EMS tilpasset. Det betyder, at enhver ansat hos Astellas nemt og sikkert kan dokumentere lægekontakter og sikre korrekt vidererapportering.