Tak til vores kunder

Vores mere end 1.000 kunder (og over 190.000 brugere) hjælper os hver dag med at udvikle vores software og yde vores bedste. Vi har en løsning til alle virksomheder, store som små.

Dansk Gastronomisk Union

Citat af kunde Acubiz er nemt at bruge og jeg er specielt glad for app’ens brugervenlighed. Det betyder meget for vores brugere. Kokke er meget kreative, og de sidder
ikke med administration i hverdagen. For dem er det vigtigt, at tingene fungerer nemt og hurtigt.

Gitte Vinther, Dansk Gastronomisk Unions sekretariat

Både kokkelandsholdet og Dansk Gastronomisk Union har tårnhøje ambitioner, hvilket kræver en nem hverdag når det kommer til håndtering af udgifter.

Citat af kunde Acubiz er klart ét af de systemer, der har været nemmest at implementere, men også det system der har givet mest gevinst i hele organisationen.

Henriette Bjerg Persson, Afdelingsdirektør for Administration og Service hos Alm. Brand

Alm. Brand estimerer, at bogholderiet sparer to til tre dage om måneden på tastearbejde.

Alm. Brand
dbu-lille-200x200

Citat af kunde Vi har også gjort brug af den logik, der er i huset, så dimensionerne fx er ’Spiller’, ’Hold’, ’Kamp’, og så en valgmulighed på fx 10 formålsnumre.

Bettina Holm Tange Jensen, Regnskabsassistent hos DBU

Der var brug for et intuitivt system til mange forskellige brugere. De gjorde derfor også brug af opdelt udrulning i organisationen.

Citat af kunde Hvis jeg går ned og køber morgenmad til mine medarbejdere, så tager jeg et billede af kvitteringen med det samme og 10 sekunder efter har jeg registreret al data og sendt det afsted.

Louise Østvand, Teamchef hos KAB

Tidligere toppede processen omkring udlæg listen over de mest kedelige arbejdsopgaver for KAB’s medarbejdere. Det er slut nu.

kab-small-200x200
dansk-brandteknik-lille-200x200

Citat af kunde Først skulle man skrive hvor man havde været henne i sin kørebog, og dernæst skulle man hjem og taste det ind i et excel-ark og sende det til bogholderiet.

Leif Mohr, Brandsikringskonsulent hos Dansk Brandteknik

Mange kilometer på vejene betød at Dansk Brandteknik ledte efter en mere moderne og digital løsning til håndtering af udlæg og registrering af kørsel.

Citat af kunde Med en rejsedag, der ofte starter kl 6. og varer til midnat, havde jeg virkelig svært ved at finde tid til at lave rejseafregninger.

Sune Kristensen, International forretningsudvikler hos Louis Poulsen

Slut med ubehagelige overraskelser for økonomiafdelingen. Nu er der fuldstændig styr over hvad der er i vente, og medarbejderne kan hurtigere få deres tilgodehavender.

louis-poulsen-lille-200x200
rosendahl-design-group-lille-200x200
Citat af kunde Nu kan jeg til enhver tid få et øjebliksbillede af, hvad der er hensat til drift og afstemme i vores ERP-system..
Christine Ødegaard Edvardsen, Accountant hos Rosendahl Design Group

Afstemning af den ene post efter den anden var en arbejdsopgave, som tog flere dage at komme igennem.

Citat af kunde Al den tid vi sparer, kan vi bruge på det, vi hver især er bedst til.

Leon Beck Clausen, Controller hos Danpilot

Danpilot har fået øget sikkerhed og nøjagtighed i rejseregnskabet, og de er i øvrigt sluppet af med papirnusseriet, som de selv kalder det.

danpilot-lille-200x200

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende