Udgiftshåndtering.
Digitalt. Effektivt. Nemt.

Optimering af processerne omkring udgifter gavner hele virksomheden. Medarbejderudgifter, fakturahåndtering eller momsrefusion? Der er tid at spare, penge at hente og glade medarbejdere forude.

  • Medarbejderen

Mindre administrationstid ved registrering og dokumentation af udgifter.

  • Lederen

Effektivt og simpelt godkendelsesflow på mobilen.

  • Finansafdelingen

Løbende afregning, fuld indsigt og præcis dokumentation.

5/5
Designet til brugerne

Vi er i brug hos mere end 1.000 virksomheder og har over 175.000 brugere i 44 lande.

"God og nem løsning til at håndtere udgifter"
5/5
"Perfekt værktøj til Expense Management"
5/5
"Den bedste løsning, jeg har prøvet"
5/5
"Nem, hurtig og brugervenlig"
4.5/5

Se flere anmeldelser på: Capterra | G2 | App Store | Google Play

Et eksempel.
For en god ordens skyld.

Acubiz-Saelger-Finn
test
Acubiz-Acubot-Robert
Acubiz-Bogholder-Frede
Acubiz-CFO-CEO-Fiona-og-Frida

Finn har udgifter

Finn er sælger og bruger Acubiz til at registrere medarbejderudgifter, kørsel til kundemøder og diæter ifm. rejsedage. Når Finn har registreret og dokumenteret en udgift i app'en, smider han kvitteringen ud.

Fie kan godkende fra mobilen

Fie er salgsdirektør og godkender for Finn. Hun er ofte på farten og har brug for at kunne godkende bilag på mobilen. Det giver fleksibilitet og der er ikke bunker af bilag der venter sidst på måneden.

Robert sikrer overholdelse af politikker

Kontorrobotten, Robert, kan automatisk kontrollere og godkende bilagene. Vi kalder også Roberts arbejde for Company Policy Manager. Den sikrer, at brugerne af Acubiz overholder virksomhedens regler og retningslinjer ifm. udgifter.

Frede behøver ikke rykke for bilag

Frede er bogholder og bl.a. ansvarlig for bogføringen i kreditorbogholderiet samt for løn og udbetaling af udlæg. Han er glad for den automatiske indlæsning af kreditkorttransaktioner, den fyldestgørende dokumentation af udgifterne samt integrationen til økonomisystemet, hvor bogføringsklar data nemt kan synkroniseres til. Frede er også glad for integrationen til lønsystemet, hvor data til afregning af udlæg, kørselsgodtgørelse og andre tilgodehavender nemt kan overføres til.

Frida og Fiona opnår overblik og besparelser

Frida er CFO. Fiona er CEO. Processen skaber transparens og værdifuld data om virksomhedens forbrug og omkostninger. De opnår overblik og besparelser ift. tid og ressourcer med Acubiz som strategisk værktøj til budgetstyring.

Hvad tilbyder vi?
Vælg selv. Kombiner efter behov.

  • Effektiv og digital proces til håndtering af medarbejderudgifter - firmakort og udlæg.
  • Automatiseret og digital proces til håndtering af omkostningsfakturaer.​
  • Digital registrering og håndtering af kørte kilometer.
  • Digitalt redskab til at registrere og holde styr på tidsforbruget.
  • Mere procesoptimering med relaterede services som f.eks. momsrefusion, rejsekonto og Company Policy Manager.
  • Vi integrerer med samtlige firmakort, løn- og økonomisystemer.

Hvad betyder Acubiz og hvilke virksomheder har gavn af det?

Navnet Acubiz står for “Accurate Business”, og har relevans for mange typer og størrelser af virksomheder. For når der drives forretning, opstår der udgifter. Og med udgifterne følger administrativt arbejde. De skal nemlig både dokumenteres og bogføres korrekt jævnfør en række regler i henholdsvis bogførings- og skatteloven.

Den mindre virksomhed
Acubiz gør det nemt for både medarbejderne og bogholderen, hvad enten denne sidder internt eller eksternt, at udføre det administrative arbejde omkring udgifter i dagligdagen. I den mindre virksomhed er ressourcerne ofte knappe og det er afgørende, at der ikke anvendes for meget tid på administration, f.eks. i forbindelse med bilagshåndtering. Acubiz konfigureres således at løsningen passer med den bogføringspraksis som virksomheden arbejder efter og integreres nemt til virksomhedens økonomisystem.
Den mellemstore virksomhed
Acubiz gør det nemt for både medarbejderne og bogholderen, hvad enten denne sidder internt eller eksternt, at udføre det administrative arbejde omkring udgifter i dagligdagen. I den mindre virksomhed er ressourcerne ofte knappe og det er afgørende, at der ikke anvendes for meget tid på administration, f.eks. i forbindelse med bilagshåndtering. Acubiz konfigureres således at løsningen passer med den bogføringspraksis som virksomheden arbejder efter og integreres nemt til virksomhedens økonomisystem.
Den store virksomhed
I den store virksomhed kommer der flere lag på det hele. Det kan være at operationen går på tværs af flere forskellige lande – f.eks. igennem landeselskaber, salgskontorer, produktionsenheder eller datterselskaber. Det stiller øgede krav til understøttelse af specifikke landeregler, for lovgivning omkring bogføring og skat er ikke ens på tværs af lande. Acubiz anvendes i dag i 43 lande og har derfor bred understøttelse af forskellige regelsæt. Det kan også være, at kompleksiteten i forhold til bogføringspraksis stiger, f.eks. med afhængigheder mellem kontoplan, dimensioner og godkendelsesproces. Ligeledes kan der være behov for flere integrationer med tredjeparter som f.eks. erhvervsrejsebureauer. Acubiz har fuld understøttelse af denne type krav.

Holdbare og stærke processer over hele linjen

Acubiz betyder strømlining og optimering af processerne og delprocesserne omkring udgiftshåndtering og relaterede administrative opgaver.

Uafhængig af tid, sted og enhed

Acubiz betyder at I registrere og håndtere udgifter, diæter, timer, kørsel mm. hvor som helst og når som helst fra telefon, tablet eller computer.

Omkostningsbevidste medarbejdere

Acubiz betyder glade og mere omkostningerbevidste medarbejdere, da  registrering og håndtering af samtlige udgifter bliver nemt og overskueligt.

Slut med flere løsninger.
Vi samler alt i én.

Processoptimering for alle typer af erhvervsrelaterede udgifter

Acubiz samler, håndterer og optimerer samtlige delprocesser omkring udgifter som skabes af medarbejdere i forbindelse med, at de udfører deres arbejde. Herunder f.eks. udgiftsposter som udlæg, køb på firmakreditkort, kørsel, omkostningsfakturaer og tidsregistrering.

Hent og prøv Acubiz gratis, og se hvor nemt det er.

Hent Acubiz One i App Store
Hent Acubiz One på Google Play

Acubiz integrerer til jeres vanlige arbejdsværktøjer

Vi hjælper med at optimere hele processen. Derfor integrere vi selvfølgelig også til jeres relevante daglige arbejdsværktøjer som f.eks. økonomisystemer, lønsystemer og firmakort.

Der er fordele for hele virksomheden og det giver både simple og fleksible processer hele vejen igennem.

Medarbejderne skal ikke længere gå og huske på hvilke kvitteringer, der passer til hvilke udlæg, og hvilken sag udlægger knytter sig til. Det ligger alt sammen i systemet klar til at blive behandlet.

Susanne Anker-Møller | Regnskabschef | Kammeradvokaten

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Gratis og uforpligtende