Projekttimer

Projekttimer henviser til arbejdstid anvendt på enkelte eller flere forskellige projekter eller sager. Ved at registrere projekttimer, får virksomheden et øget overblik over den anvendte tid på forskellige projekter. Formålet med at registrere projekttimer varierer fra virksomhed til virksomhed.

Overblik og struktur over projekter og sager.
Dokumentation af anvendt arbejdstid på projekter og sager.
Oplagt til projekt- eller sagsbaserede virksomheder.

Projekttimer i Acubiz

Virksomheder har forskellige behov og krav til tidsregistreringsløsning der kan håndtere projekttimer. Vores løsning, Acubiz Time, bygget op omkring to forskellige moduler: Basic til grundlæggende tidsregistrering og Advanced til detaljeret registrering af tidsforbrug. 

Basic
Advanced
  • 1 Tryk på Time-ikonet (det lille ur) i bunden af app’en eller tryk på plusset og herefter ”tidsregistrering”.
  • 2 Vælg den relevante tidsregistreringskategori (enten en overordnet projektkategori eller specifikke projekter).
  • 3 Vælg enten antal timer eller dage afhængig virksomhedens opsætning.
  • 4 Send til godkendelse ved at trykke “Klarmeld”.

Basic kan godt anvendes af virksomheder der arbejder projekt- og sagsbaseret, men Advanced er at foretrække, da denne skaber et bedre overblik og struktur over projekttimerne. Det er naturligvis muligt at udtrække rapporter om tidsforbruget.

Projekt- og sagsbaserede virksomheder

For virksomheder der arbejder projekt- eller sagsbaseret er det en nødvendighed at kunne påvise den anvendte arbejdstid, da fakturering ofte vil ske på baggrund af dette. Ved at registrere projekttimerne synliggøres det reelle tidsforbrug. Anvendes der eksempelvis 12 timer på et projekt der er fastsat til 10 timer, er det naturligvis relevant at kigge ned i detaljen og undersøge hvad medarbejderen har brugt tiden på. Enten for at finde frem til om det er muligt at reducere tidsforbruget eller om den aftalte tid på projektet skal hæves næste gang. Uanset hvad, gør Acubiz Time virksomheder i stand til at fakturere kunder helt nøjagtigt – forudsat at der ikke er aftalt en fast pris forinden.

Acubiz Time Advanced er oplagt til virksomheder der arbejder projekt- eller sagsbaseret, og modulet er baseret på en ugerapport-struktur.

Læs mere om Acubiz Time

Læs mere om tidsregistrering på Acupedia

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende