Diæter

Arbejdsgivere kan vælge at udbetale skattefri rejsegodtgørelse for at dække de udgifter til kost og logi, som der naturligt opstår for medarbejdere, når de rejser ifm. arbejdet. 

Diæter i Acubiz

Det skal være hurtigt og nemt for medarbejdere at registrere de udgifter, som opstår når de udfører deres arbejde. Det gælder derfor også ved registrering af diæter/rejsegodtgørelse ved forretningsrejser.

  • 1 Tryk på plusset i bunden af skærmen og vælg "diæter".
  • 2 Indtast rejsens til- og fra dato, land, destination og evt. projekt.
  • 3 Vælg måltider for hver enkelt rejsedag.
  • 4 Send diætregistreringen til godkendelse ved at trykke "Klarmeld".

Betingelser for diæter og satser

Diæter, også kaldet skattefri rejsegodtgørelse, kan være forvirrende at finde hoved og hale i. Der er visse betingelser som skal være opfyldt. Helt grundlæggende skal rejsen være forretningsbetinget, den skal vare over 24 timer og en overnatning er nødvendig. Alt dette har du måske styr på, når du er landet på denne side. Hvis ikke, så kontakt os endelig for at høre mere eller læs om diæter på Acupedia.

Satser for rejsegodtgørelse

I Acubiz kan medarbejdere registrere sine diæter i fuld overensstemmelse med statens takster. Vi har styr på taksterne – og opdaterer dem løbende – hvilket sikrer at godtgørelsen udregnes korrekt. Workflowet for rejsegodtgørelse/diæter er ens med vores andre løsninger og funktioner: Medarbejderen registrerer nemt sine udgifter (som i dette tilfælde er diæter), godkenderen får et overblik og kan både godkende registreringen eller sende den tilbage til medarbejderen. Afslutningsvis kan finansafdelingen arbejde videre med de digitale data og sørge for, at medarbejderen får sin berettigede godtgørelse.

Når processen for registrering af diæter er nem og tilgængelig, øges sandsynligheden for korrekt beregnet rejsegodtgørelse og færre fejl gennem hele workflowet.

Læs mere om diæter på Acupedia

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende