Fiscales og Acubiz går sammen i nyt partnerskab

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

2

minutters læsetid

Vi er mere end glade for at kunne byde Fiscales velkommen som ny partner. Fiscales hjælper og rådgiver sine kunder om finansielle administrationstjenester, skatteforhold, bogføring og rapporteringstjenester. Med Acubiz i rygsækken, sammen med den resterende produktportefølje, kan Fiscales gå til markedet med et markedsledende værktøj til styring af de administrative processer relateret til alle typer af medarbejderskabte udgifter.

Fiscales, som har hovedkvarter i Finland, har en særdeles stærk tilstedeværelse i sit hjemland. Vores partnerskab passer derfor perfekt med vores egen ekspansions- og vækststrategi for det finske marked. Der skal to til tango og derfor er vi stolte over, af Fiscales anser os som en optimal expense management-leverandør der kan være til gavn for deres kunder.

– Vi håndterer, blandt meget andet, bogføringsopgaver for vores kunder, og vi har fingeren på pulsen, når det kommer til udgifternes rejse – fra det øjeblik de opstår, til det øjeblik de bliver bogført. Vi er enormt glade for at skulle arbejde med Acubiz og vi synes virkelig godt om hvordan brugeroplevelsen er designet. Vi ved, at udgiftsprocesserne i rigtig mange tilfælde kan strømlines og gøres mere effektive, og vi ser frem til at gøre netop det for vores kunder med Acubiz, forklarer Johannes Vuorenpää, Manager, Financial Administration Services at Fiscales hos Fiscales.

Fiscales har til formål at finde den optimale løsning til enhver situation og give sine kunder en førsteklasses service. Deres eksperter og fagfolk besidder viden om, og en forståelse af, en lang række områder inden for beskatning og regnskab. Derfor er vi meget tilfredse med, at Acubiz nu er en del af deres samlede servicetilbud.

– Da Fiscales laver bogføring for mange af deres kunder, er de velvidende om virksomheders behov og krav til løsninger, der skal håndtere medarbejderes forretningsudgifter af den ene eller anden art og samtidig overholde lovgivningen. Med det i tankerne, synes jeg, vi kan være stolte over, at de har valgt at indgå et partnerskab med os. Et partnerskab som vi ikke kan vente med at komme i gang med, og som vi er sikre på bliver givende og godt for begge parter, afslutter Anders Friis, CCO hos Acubiz.

Se hvad Fiscales har at tilbyde din virksomhed.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende