profilbillede af Lars de Nully

I gang med Robotic Process Automation

Robotteknologi i forskellige former er et af tidens brandvarme emner.
Begreber som ”digital transformation” og ”robotteknologi” kan hurtigt blive overvældende ligesom det kan være svært at navigere i hvor man skal starte og slutte. Derfor vil jeg forsøge at guide dig til et område, hvor du med fordel kan starte med at afprøve robotteknologi.

Målrettet konsulent søges til implementering af fremtidens platform for rejseafregning

Er du en ambitiøs og inspirerende implementeringskonsulent, der motiveres af at forankre værdiskabende og effektive forretningsløsninger hos en bred vifte af kunder? Så er det måske dig, vi søger!

Kim Pawrup

Kim Pawrup udnævnt til viceadministrerende direktør

Sideløbende med sit virke som salgsdirektør indtager Kim Pawrup nu også rollen som viceadministrerende direktør i Acubiz A/S.
Grundlægger og administrerende direktør, Lars de Nully knytter en kommentar til nyheden,

profilbillede af Lars de Nully

Hvordan implementerer du et digitalt rejseafregningssystem?

Med dette blogindlæg fortsætter jeg hvor jeg slap sidste gang. Denne gang handler det om implementeringen af en expense management løsning. Læs videre her og få et par værdifulde tips til hvordan du sikrer en optimal implementeringsproces.

Høretelefoner i bilen klar til podcasts

De bedste podcasts til den kørende sælger

Vi anbefaler, hvad vi synes, de 5 bedste og mest relevante podcasts til den kørende eller rejsende sælger. Læring og underholdning til de lange ture på landevejen.

profilbillede af Lars de Nully

Simpel udlægshåndtering og digital kørebog. For alle!

Jeg er ekstremt begejstret over at kunne præsentere et nyt produkt i dag. Vi har igennem længere tid oplevet en stigende efterspørgsel på vores services fra enkeltpersoner. Vi taler her mange forskellige typer af mennesker og det tæller såvel selvstændige som ansatte i større eller mindre organisationer. Fælles for dem alle er som sagt, at de efterspørger en effektiv måde at håndtere udlæg og tilhørende kvitteringer samt kørselsgodtgørelse på. Det giver vi dem i dag.