Acubiz blog

Nordea First Card x Acubiz samarbejde

Acubiz og Nordea indgår strategisk samarbejde

Nordeas danske erhvervskunder nu får adgang til en samlet løsning bestående af First Card firmakreditkort samt Acubiz’ innovative og gennemprøvede software til håndtering af udgifterne. First Card kortene er Mastercard kreditkort, der virker i hele verden.

profilbillede af Lars de Nully

CFO’en som frontløber for den digitale transformation

Igennem mine 22 år med at digitalisere forretningsprocesser med Acubiz, har mit mantra altid været: ”forandring er det eneste som er sikkert”. Jeg mener således, at det er et fejltrin, hvis man, som virksomhedsleder, ikke forholder sig aktivt til de forandringer der potentielt kan påvirke ens omverden og underkender teknologiens potentielle påvirkning.

profilbillede af Lars de Nully

Kunsten at holde styr på dine ansattes udgifter

Hvad er ”expense management” egentlig for en disciplin? Jo, begrebet refererer til processen omkring at håndtere og kontrollere de udgifter som skabes af en virksomheds medarbejdere.

profilbillede af Lars de Nully

Expense Management – Best-of-Breed eller Best-of-Suite?

Når det handler om indkøb og implementering af softwareløsninger og applikationer, så gør de fleste organisationer sig den klassiske overvejelse mellem disse to strategier:

Acubiz støtter Fonden for Socialt Ansvar

Acubiz støtter Fonden for Socialt Ansvar med 15.000 kr

Fonden for Socialt Ansvar fungerer som en paraplyorganisation og driver fem forskellige frivillige sociale indsatser: Natteravnene, Bydelsmødre, baba – fordi far er vigtig, LifeMap og Familieiværksætterne.

Integration af softwareløsninger og apps – hvad bør du have med i dine overvejelser?

Jeg plejer altid at sige: vil du have det maksimale ud af din investering i en given applikation, så skal du forbinde den med virksomhedens øvrige værktøjer og systemer, der hvor det giver mening.