Acubiz blog

Deltagere til Acubiz Summit 2019

Højdepunkter fra Acubiz Summit 2019

Over to dage har tæt på 400 økonomifolk deltaget i Acubiz Summit 2019. Dagen stod på blandt andet på oplæg om fremtidens finansfunktion, nyheder fra Acubiz og workshop.

Ansigt på Acubiz: Lars de Nully

Ansigt på Acubiz: Mød Lars de Nully

”Forandring er det eneste, som er sikkert.”. Et velkendt statement og en del af Acubiz’ DNA. Få indsigt i den rejse, der indtil nu har varet 22 år.

Ansigt på Acubiz: Mød Alan fra Salg

Ansigt på Acubiz: Mød Alan fra Salg

Jeg har et ordsprog der hedder: Når noget ikke virker, må jeg gøre noget andet. Det gør jeg på golfbanen, men det gør jeg også på arbejdspladsen. Jeg prøver at få mine kunder til det samme. Hvis noget ikke virker, så finder vi en anden løsning der giver værdi og virker.

Gig værktøjer til gig økonomien

”Gig værktøjer” til ”Gig økonomien”

Denne arbejdsform står naturligvis i kontrast til faste ansættelser, og jeg er sikker på, at den kommer til at vinde mere og mere indpas. Ja, helt aktuelt har vi i Acubiz selv to ressourcer tilknyttet på midlertidig basis. Som virksomhedsledere er vi nødt til at forholde os til begrebet, men hvilken betydning har det for vores arbejdsprocesser, værktøjer og systemer?

Illustration af allokering af omkostninger

Præcis allokering af omkostninger

Digitale værktøjer baner vej for nye metoder, som gør arbejdslivet nemmere. Det gælder helt konkrete opgaver som registrering af et medarbejderudlæg, men også hvordan vi tilegner os viden og bliver klogere på vores medarbejdere, virksomhed, kunder og samarbejdspartnere.

Ansigt på Acubiz: Mød Frederikke

Ansigt på Acubiz: Mød Frederikke

. I denne artikel tændes spotlyset på Frederikke, som er Support Consultant og én af de første du møder, når du ringer til Acubiz.