Webinar: Robotter i finansfunktionen

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

2

minutters læsetid

Robotteknologi i forskellige former er et af tidens brandvarme emner. Dvs. alt hvad der vedrører kontorrobotter, AI, Robotic Process Automation (RPA), softwarerobotter osv. Emnet er allerede på agendaen hos mange ledere af økonomi- og finansfunktioner, da teknologiens anvendelse indenfor dette fagområde står over for en markant digital transformation i de kommende år.

Vi ønsker at afmystificere Robotic Process Automation (RPA) og bringe snakken ned på et forståeligt og håndgribeligt niveau. RPA har nemlig et markant potentiale for effektivt at automatisere tidskrævende rutineopgaver, og dermed realisere besparelser eller omfordele ressourcer til mere værdiskabende arbejde inden for en virksomheds finansfunktion.

RPA er en arbejdskraft, der kan hjælpe virksomheder med at opnå en ekstrem høj grad af automatisering, når det gælder repetitive eller transaktionsbaserede aktiviteter, da denne type arbejdskraft arbejder hårdt, hurtigt og ikke laver fejl.

Gratis webinar

Hvis du er interesseret i at vide mere om de fordele RPA kan have for finansfunktionen i din virksomhed, så tilmeld dig vores webinar torsdag d. 8. august 2019 kl. 14.00. Acubiz’ CSO, Kim Pawrup, vil fortælle om RPA, dets fordele og hvordan man nemt kommer i gang med at høste frugterne.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende