Acubiz x Menupay

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

3

minutters læsetid

Vi er enormt glade for at kunne løfte sløret for et tæt samarbejde med MenuPay – verdens førende betalings-, rabat- og loyalitetsapp til virksomheder og deres medarbejderes restaurantbesøg.

Sammen med MenuPay kan vi se, at der er stor synergi mellem de services som vi hver især leverer til vores kunder og brugere. Derfor indgår vi nu et tæt samarbejde. Indledningsvist består samarbejdet af 3 elementer:

  1. Øget brugervenlighed Acubiz og MenuPay udvikler en tæt API integration mellem de to platforme, som giver brugerne mulighed for at håndtere betaling for et restaurantbesøg igennem MenuPay mobil-app’en og den efterfølgende registrering af udgiften i Acubiz One mobil-app’en i én og samme arbejdsgang.
  2. Øget værdi Fremadrettet bundler vi vores Professional og Small Business løsninger med en adgang til MenuPay platformen, så vores kunder og deres brugere kan få gavn af rabatter på alt lige fra Michelin til sushi hos de mere end 600 spisesteder som pt. er i MenuPay porteføljen.
  3. Internationalt samarbejde Ligesom MenuPay er vi i gang med en international ekspansion, hvor vi sammen vil udforske mulighederne yderligere udvikling af vores services og tilbud til kunder og brugere.

Kunder og brugere i fokus

Lars de Nully, Adm. direktør og grundlægger af Acubiz forklarer: ”Hos Acubiz har vi konstant fokus på at udvikle vores services så de hele tiden matcher behovene hos kunder og brugere. Flere og flere ansatte i virksomheder bruger MenuPay til at betale for restaurantbesøg og derfor giver et tæt samarbejde med MenuPay rigtig god mening.” Adm. direktør hos MenuPay, Kim Lykke Sommer, supplerer: ”Vi imødekommer en hyppig forespørgsel fra vores brugere om at gøre håndteringen af restaurantionsudgiften endnu lettere.”

Vi er fuld gang med at udvikle selve integrationen imellem de to platforme, så hold dig opdateret her på bloggen og på vores andre kanaler med nyt omkring dette spændende samarbejde.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende