Fraværs- og timeregistrering med app til tidsregistrering

Har du behov for en intuitiv app til timeregistrering, der letter administrationen og frigør tid og ressourcer?

Det er slut med uforudsete lønudgifter ved månedsafslutning. Registrér timer, flex, ferie og fravær med det samme på mobilen. Acubiz One er en app til dine tidsregistreringer, der gør det nemt, hurtigt og effektivt at håndtere timer og fravær.

Tidsregistrering via app

Acubiz One gør hverdagen langt mere effektiv, når det kommer til registrering af arbejdstid, flex, sygdom, ferie og andet fravær. Med få klik på din mobil er timer og alt andet uploadet direkte til Acubiz EMS – hvor som helst, og når som helst! Du kan også sende din tidsregistrering direkte til godkendelse med Fast Track via vores tidsregistrerings app.

Timer, feriedage og fravær bliver nemt og hurtigt sendt til kontoret direkte fra mobilen – med Acubiz One er din tidsregistrering altid tilgængelig via app.

Acubiz Time er oplagt til alle virksomheder, der har brug for et intuitivt program til at registrere sygedage, feriedage, barn sygedage, flextimer, projekttimer – som er nogle af de features og funktioner, Acubiz’ app til tidsregistrering tilbyder. Din virksomhed er altid sikret et komplet overblik over jeres udgifter – uanset hvor høje krav I stiller til tidsregistrering.