acubiz kørsel

Kørsel – App til kørselsregnskab

Søger din virksomhed en brugervenlig app til kørselsregnskab? Har I behov for en effektiv platform, der sikrer, at kravene til kørselsregnskab fra SKAT imødekommes?

Acubiz One er en app, der tilbyder simpel håndtering af bilag og kørselsregnskab – direkte fra mobil eller tablet. Automatisk registrering af dit kørselsregnskab med mobilen gør det nemt og enkelt at håndtere dine kørte kilometer, og du behøver aldrig at bruge tid og ressourcer på at indtaste dine kørte kilometer manuelt igen!

Brugervenlig app til kørselsregnskab

Med Acubiz Ones feature “Kørsel” kan du klare dit kørselsregnskab via app med det samme. Acubiz One har indbygget GPS-funktion, hvilket betyder, at du kan registrere din rute, når du kører. Kørselsregnskabs app’en er integreret med Google Maps, som gør det nemt for dig at indtaste ruten. Når ruten er registreret, uploades kørselsregnskabet i Acubiz EMS.

Gør kørselsregnskabet endnu nemmere, og send det direkte til godkendelse med Fast Track.

Gør op med de mange beregninger og lange regneark! Med vores kørselsregnskabs app ved hånden får du en intuitiv og brugervenlig løsning, der sikrer, at din virksomhed altid imødekommer krav til kørselsregnskab fra SKAT – helt uden at du behøver at indtaste din kørte kilometer manuelt. Kørselsregnskab med Acubiz One er brugervenligt, fleksibelt og tidsbesparende.