Acubiz One Registrering og håndtering af udgifter på mobilen

Bilagshåndering har aldrig været nemmere. Registrering, håndtering og godkendelse er her samlet i én intuitiv app, Acubiz One. Klar alt fra udlæg, køb på firmakøb, diæter til kørsel, timeregistrering og godkendelse – når som helst og hvor som helst direkte fra mobilen. Det er dit mobile værktøj, når hverdagen med udgifter gerne må være lidt lettere.

Se video

Venligst accepter statistics, marketing cookies for at se denne video.

Acubiz One Dashboard

Effektiv og fleksibel bilagshåndtering

Spar tid og manuelle processer

Slut med store bunker kvitteringer og tidskrævende processer. Acubiz betyder effektiv og simpel håndtering af udgifter – fra registreringen til godkendelse, bogføring og rapportering. Det resulterer i gennemsigtighed, overblik og mange fordele for både medarbejder, godkender og Finans.

PRODUKTBLAD (PDF)

Acubiz giver fordele for hele virksomheden

Fordele for medarbejderen

Medarbejderen

Med få klik kan du sende enkeltbilag eller komplette rejseafregninger og diæter til godkendelse samt registrere tid og kørsel.

Det er tidsbesparende og nemt, og du kan registrere og afregne på hotellet, i lufthavnen, på kontoret [fortsæt selv listen]…

Har du et kreditkort tilsluttet, bliver dine transaktioner automatisk hentet ind løbende, og du har et konstant overblik over dine udgifter.

Fordele for godkender

Godkenderen

Det bliver sjovere at være leder og godkender med omkostningsbevidste medarbejdere.

Du er sikret fuld mobil fleksibilitet, og kan godkende eller afvise bilag på farten direkte fra din mobil.

Det gør i øvrigt heller ikke nogen forskel om medarbejdere og godkendere er på samme fysiske lokation, da der er geografisk geografisk uafhængighed.

Fordele for finansafdelingen

Finansafdelingen

Det hele bliver lidt nemmere for dig i økonomiafdelingen. Ikke flere manglende og forsvundne bilag og ekstra tastearbejde!

Slut med at rykke for bilag fra medarbejderne – afregningerne kommer løbende, og der er ingen flaskehalse ved måneds- og kvartalsafslutning.

Det giver også et bedre overblik over udgifter (endda i realtid) samt strømlinede og optimerede processer.

Skræddersy app'en til egne behov

Brugerne i fokus

Vores app er designet med brugeren i fokus og der er mulighed for at tilpasse den til egne behov. App’en har mange funktioner og features. Derfor vises kun det relevante for dig, og den kan gøres personlig med genveje og favoritter som f.eks.:

Vi tilbyder selvfølgelig løbende opgradering, hurtig support samt en sikker datahåndtering.
Vælg automatisk eller manuel kørsel i Acubiz

Sådan fungerer det

Acubiz One er vores mobil-app og digitale værktøj til medarbejderne, og hører med til jeres løsning uanset hvilket setup I vælger.

Vi tilbyder løsninger og services til håndtering af medarbejderudgifter og til samtlige aspekter af processen omkring Expense Management. Vores løsninger kan kombineres på kryds og tværs, og jeres endelige setup afhænger af behov.

Vil du vide mere? Kontakt os.

Få en online demonstration

30 minutter – når det passer dig.

Lad os ringes ved

Få os til at ringe dig op.

Lad os mødes

Hos jer eller os.

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende