Acubiz og Nykredit indgår partnerskab

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

2

minutters læsetid

Nykredit Erhvervsbank lancerer en app målrettet koncernens erhvervskunder, som skal gøre det meget lettere for virksomhedsejere med 1-10 medarbejdere at registrere udlæg, kørsel og håndtere bilag. App’en NEM – Nykredit Expense Manager – er resultatet af et partnerskab og tæt samarbejde mellem Nykredit og Acubiz.


”I Nykredit er vi optaget af at give vores erhvervskunder lidt mere tid i hverdagen ved at skabe administrative lettelser, og kombinationen af vores MasterCard-løsning og Acubiz’ app er et glimrende eksempel på, hvordan vi sammen kan lykkes med det”, siger Carsten Kruse, direktør for Retail Erhverv i Nykredit.

Blåstempling af Acubiz

Partnerskabet med Nykredit og udviklingen af NEM er en blåstempling af Acubiz og vores ekspertise inden for Expense Management, som vi har opbygget igennem 20 år. I dag anvender mere end 130.000 brugere i mere end 33 lande Acubiz Expense Management. Vi ser frem til – sammen med Nykredit – at skabe værdi for en kundegruppe af mindre virksomheder, som er fundamentet for dansk erhvervsliv”, siger Lars de Nully, CEO & Founder, Acubiz.

NEM lanceres primo marts

Disruption og digitalisering har for alvor fået tag i bankverdenen. Men Nykredit Erhvervsbank er den første, der kan tilbyde sine erhvervskunder en digital Expense Management Service. NEM er i luften primo marts og vil i første omgang målrettes kunder med Nykredit Mastercard Business, der ikke i forvejen har smart digital bilagshåndtering.

Undersøgelse dokumenterer 25% tidsbesparelse

Værdien af digital håndtering af udlæg og bilag er blevet cementeret i en ny Nordisk undersøgelse, der blandt andet konkluderer, at med digital Expense Management Services inkluderende kreditkort, app og webløsning er virksomheder i gennemsnit 25% mere effektive end med manuelle rutiner. Undersøgelsen er gennemført for Eurocard af Kungliga Tekniska Högskolan blandt 1000 adspurgte. Læs mere her.

Læs mere om lanceringen af NEM på FinansWatch:

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende