Acubiz og Nordea indgår strategisk samarbejde

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

2

minutters læsetid

Slut med forsvundne bilag, krøllede kvitteringer og manuelt arbejde med rapportering af udgifter.

Softwarevirksomheden Acubiz udvikler en cloud-baseret expense management løsning, der sætter strøm til virksomheders håndtering af medarbejderudgifter. En løsning, der giver store fordele for både medarbejdere, finansafdeling og ledelse. Acubiz har 22 års erfaring med digitalisering af processen omkring medarbejderudgifter og har derfor en dyb procesforståelse på området.

Acubiz og Nordea, som er Nordens største finansielle virksomhed, har etableret et strategisk samarbejde. Det betyder, at Nordeas danske erhvervskunder nu får adgang til en samlet løsning bestående af First Card firmakreditkort samt Acubiz’ innovative og gennemprøvede software til håndtering af udgifterne. First Card kortene er Mastercard kreditkort, der virker i hele verden.

Fuld integration

Kreditkort og software er fuldt ud integreret, hvilket sikrer virksomheden 100 % kontrol over forbrug på kortene. Bogføring af udgifterne bliver også forenklet igennem smart dataeksport eller integration til virksomhedens økonomisystem, ligesom bilagene opbevares digitalt som dokumentation til revisionen. Herudover er der mulighed for tilkøb af flere features, som f.eks. tidsregistrering og udenlandsk momsrefusion. Alt håndteres igennem brugervenlige mobile workflows.

”Rigtig mange virksomheder kan have stor gavn af at kombinere en firmakreditkort-løsning med en Expense Management service. Det giver overblik og kontrol for finansafdeling og ledelse. Samtidig giver det en markant lettere hverdag for brugere/kortholdere samt massive tidsbesparelser”, fortæller Kim Pawrup, Salgsdirektør hos Acubiz.

”Vores erhvervskunder spørger os i stigende grad til råds omkring digitale løsninger til håndtering af udgifter og rejseafregninger. Derfor har vi pakket vores Nordea First Card betalingskort og Acubiz Expense Management systemet sammen i et integreret setup til en attraktiv pris”, supplerer Michael Vinther, Head of Corporate Sales hos Nordea.

Samarbejdet er live i markedet fra i dag. Læs mere om samarbejdet.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende