Acubiz har modtaget Rudersdal Erhvervspris for ’Årets bedste forretningsidé’

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

3

minutters læsetid

Erhvervsprisen gives af Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd. Borgmester og formand for Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd Jens Ive overrakte torsdag den 4. januar 2017 prisen til Acubiz og CEO Lars de Nully. Ved prisoverrækkelse hos Acubiz deltog i øvrigt Vækst- og Beskæftigelsesudvalget, medlemmer af Erhvervs- og Vækstrådet samt direktør og beskæftigelseschef fra Rudersdal Kommune.

Acubiz er en meget spændende og dynamisk virksomhed, som virkelig fortjener erhvervsprisen for deres idé med at lave en enkel og brugervenlig cloud-baseret afregningsløsning”, udtaler Jens Ive. I øvrigt udtaler han: ”Vi er alle i Erhvervs- og Vækstrådet meget imponeret over den vækst, som Acubiz har haft på en række nøgleparametre det seneste år. En omsætningsvækst på 20 pct. og 25 pct. flere kunder det seneste år er ganske enkelt imponerende”.

CEO Lars de Nully og Acubiz er stolte af erhvervsprisen og den anerkendelse, som følger med. Med erhvervsprisen følger også 10.000 kr. – penge som egentlig er øremærket til et personalearrangement. Team Acubiz har valgt at give pengene videre til hhv. Skjold Gymnastik Birkerød, som gør en stor indsats for børn og unge i kommunen, samt Natteravnene i Rudersdal Kommune – en gruppe af frivillige, som gør et stort arbejde for at passe på de unge i nattelivet.

Du kan læse mere om Acubiz og Rudersdal Erhvervspris i Rudersdal Avis eller på Sjællandske Medier.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende