Acubiz gør hverdagen nemmere for advokaterne i Unik Advosys


Acubiz og Unik System Design har indgået et partnerskab. Det betyder, at det nu er muligt for advokater, som anvender Unik Advosys, at håndtere udlæg og kørsel gennem Acubiz’ Expense Management løsning som integrerer direkte med Unik Advosys.

Unik Advosys er et komplet advokatsystem med fokus på sagsbehandling og dokumenthåndtering. Udover funktionerne i Unik Advosys, får advokater nu mulighed for at registrere klientrelaterede udlæg og kørsel – eksempelvis fra advokatkontoret til retten. Dette klares digitalt og mobilt på farten gennem mobil-app’en Acubiz One. Acubiz ser store perspektiver i partnerskabet.

“Vi har fra start kunne se, at der var et perfekt match mellem Unik og Acubiz. Dette partnerskab gør hverdagen nemmere for de advokater, som benytter Unik Advosys. Derfor er vi utrolig glade for partnerskabet. Og så er vi naturligvis også glade for, at flere advokater får kendskab til vores Expense Management-løsning”, forklarer Kim Lentz-Greve, Partner Manager hos Acubiz.

Når bilagene er godkendt, indlæses posterne automatisk i kassekladden. Bogføringen bliver dermed en smal sag for bogholderiet, som samtidig får frigivet tid til mere værdiskabende opgaver.

Integrationen mellem Acubiz og Unik Advosys gør det nemmere for advokaterne at registrere deres udlæg og kørsel, samtidig med bogføringen foregår nemmere og hurtigere. Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, så kontakt Kim Lentz-Greve

Læs mere om Acubiz integrationer.