Acubiz er klar til Persondataforordningens ikrafttræden

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

Tilbage i 2016, da Persondataforordningen blev vedtaget, besluttede Lars de Nully, CEO & Founder hos Acubiz, at gå i gang med det samme. Hans indstilling var: Hvorfor vente, når der er noget, du alligevel ikke kan undgå? Den indstilling har krævet hårdt arbejde, styr på underleverandører, investeringer og ændrede processer hos Acubiz i de seneste par år – tid og penge som på den korte bane forekommer dyrt og ikke synes at have noget med kerneforretningen at gøre, men som betaler sig på den lange bane.

Nianet er vores nøje udvalgte hostingpartner

”Allerede i januar havde vi databehandleraftaler i hus med alle vores kunder. Når kunderne underskriver en kontrakt med Acubiz som databehandler, godkendes Nianet som Acubiz’ underdatabehandler. Nianet er vores nøje udvalgte hostingpartner. Både Acubiz og Nianet har en såkaldt ISAE 3402 Type II erklæring, der er en international revisorstandard, der betyder, at vi lever op til de højeste datasikkerhedskrav. Acubiz er frontløber inden for Expense Management, men vi er også frontløber i forhold til at kunne garantere kunderne et højt datasikkerhedsniveau. Vi er klar til GDPR. Offentlige og private, store som små virksomheder kan trygt indgå kontrakter med Acubiz som databehandler”, afslutter Lars de Nully.

Læs mere om, hvordan Acubiz har opnået en ISAE 3402 Type II erklæring, og har forberedt sig på Persondataforordningens ikrafttræden – omtalt i online fagmediet Version2.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Gratis og uforpligtende