4 fornuftige grunde til at bruge firmakreditkort sammen med Acubiz

Del på linkedin
Del på facebook
Del på email

Skrevet af

4

minutters læsetid

Vi oplever, at danske virksomheder i stor stil efterspørger værktøjer, der kan lette virksomhedens administrative arbejde. Firmakreditkort bidrager i høj grad til at lette tunge administrative arbejdsgange – og der er flere fordele ved at udstede firmahæftende kreditkort til medarbejdere. Her er vores top 4 med fordele ved brugen af kreditkort i virksomheder.

1. I sparer tid

Hvor lang tid tager det hver gang, jeres virksomhed skal betale en faktura? Der kan være mange trin forbundet med betaling af hver enkelt faktura: bogføring, manuelle indtastninger, arkivering af bilag osv. Alt det tager tid. Benytter I derimod kreditkort til betaling af jeres medarbejderes omkostninger, og samtidig bruger Acubiz One til at tage et billede af kvitteringen, og dermed registrere betalingen, tager det blot sekunder fra start til slut. Så hurtigt kan det gøres!

Korttransaktioner importeres direkte til jeres Acubiz EMS og kvitteringen vedhæftes automatisk. Så er den klar til godkendelse!

Der er især tid at spare, hvis I bruger jeres firmakreditkort til tjenester, I hyppigt anvender som brobizz, parkeringstjenester eller lignende abonnementstjenester. Jeres transaktioner importeres automatisk. Det eliminerer menneskelige fejl – OG sparer tid!

TIP Hvis I bruger Fast Track, kan brugerne sende betalingerne direkte til godkendelse fra mobilen. Det sparer jer endnu mere tid.

2. I får fuld kontrol over udlæg og udgifter 

Alle korttransaktioner indeholder fyldestgørende informationer om betalingen, og I kan se præcis, hvad der er brugt, hvor og hvornår. Bilag tilknyttes automatisk den relevante transaktion. Det giver jer overblik og sikkerhed om, at alle afregninger har korrekte oplysninger – samt muligheden for nemt at danne et overblik over, hvad et projekt eller en rejse har kostet. Så er I bedre sikret mod fejl og misbrug.

TIP: Med vores tillægsservice Company Manager kan I definere regler for den enkelte medarbejders forbrug.

3. Ingen kontante udlæg betyder gladere medarbejdere

Med et firmahæftende kreditkort lægger medarbejderen ikke selv ud – i stedet foregår betalingen direkte på firmaets konto. Det betyder, at medarbejderen ikke skal gribe til egen lomme og tænke på, hvornår penge refunderes, hvad renterne i banken vil betyde i den mellemliggende tid, eller hvilken valutakurs deres udlæg refunderes til. For medarbejdere kan det have stor betydning for, hvor tilfredse de er i en virksomhed.

4. I er sikret mod svindel og konkurs

Sikkerheden er større når I betaler med kreditkort end ved en bankoverførsel, kontant- eller dankortbetaling, ved fjernsalg. Ved eksempelvis svindel eller konkurs er I bedre sikret. Det skyldes bl.a., at betalinger lavet på kreditkort kan tilbageføres, hvis varen fx er beskadiget, sælgeren har trukket for mange penge, virksomheden er gået konkurs, eller der af andre årsager er fejl i bestillingen. Du kan se en mere detaljeret oversigt over, hvilke situationer, det er muligt at få tilbageført penge på Nets’ hjemmeside.

Acubiz bibliotek
Find og download e-bøger, whitepapers, webinarer mm. om alt inden for Expense Management.
Nyhed

Andre blog indlæg

Få en gratis demonstration

Gratis og uforpligtende