2017 – Ny app med fokus på brugeroplevelse & nye finansservices

Når vi tænker tilbage på 2017 i Acubiz, er det især med stolthed over, at vi på produktsiden har leveret hele 4 nyheder til glæde for vores kunder – og at mere end 24.000 nye brugere hos 145 nye kunder har valgt Acubiz som Expense Management leverandør i 2017.

Tilgangen af nye kunder repræsenterer forskellige kundesegmenter. Både offentlige og private, store og små virksomheder oplever effekten og værdien af vores Expense Management løsning. Dette efterlader et særligt indtryk hos Acubiz. Et indtryk af at ønsket om og forståelsen for at digitalisere administrative processer for alvor er blevet en del af de fleste lederes mindset.

2017’s helt store nyhed – app’en Acubiz One  

I efteråret 2017 blev Acubiz’ helt store produktlancering af Acubiz One overleveret til kunderne. Modtagelsen af den nye all-in-one app har været overvældende. Særligt brugervenligheden får positivt feedback. ”Med Acubiz One fokuserer vi på brugerne og godkender. Mobiliteten ved at kunne ordne sine bilag på farten i én og samme app skal skabe en positiv oplevelse hos brugerne. Derfor har vi haft stort fokus på et nyt og intuitivt design og etableret et samarbejde med en anerkendt app-udvikler i Minsk.” fortæller CTO i Acubiz, Kristian Norrbohm, om Acubiz One.

Outsourcing af app-udviklingen er et bevidst valg. ”Acubiz skal ikke være teknologiske eksperter – der vil vi benytte dygtige fagfolk eksternt. Vi vil derimod have procesoptimeringen af Expense Management i centrum, og videreudvikle på vores produkt med henblik på yderligere forbedring og effektivisering”, uddyber Kristian Norrbohm. Han understreger, at udviklingen af Acubiz EMS fortsat bliver hos Acubiz.

Nye services og samarbejdspartnere giver merværdi for EMS-kunder

I starten af 2017 lancerede Acubiz servicen – Momsrefusion, som er et resultat af et solidt samarbejde med Cash Back. ”Hele 80 kunder koblede sig på Momsrefusion med det samme – og interessen for hjælp til udenlandsk momsrefusion er stigende”, fortæller Kim Pawrup, CSO i Acubiz, om modtagelsen af servicen.

Acubiz Business Intelligence er nyeste finansservice, som er klar til brug for kunderne i starten af januar. Pilotprojektet med en række forskellige kunder er netop afsluttet i midten af december. Efter konstruktiv feedback er Acubiz nu klar til at lancere Acubiz BI, der vil give kunderne indsigt i forbrugsadfærd, omkostningstendenser og andre værdifulde informationer.

I løbet af året har Acubiz indgået partnerskab med Amesto Solutions, som forhandler forretningssystemer inden for ERP, BI og CRM. Slut december signede vi samarbejdsaftalen, som vi glæder os til at gøre mere ud af i 2018. Af andre partnerskaber kan nævnes ATPI, hvor vi skaber digitale helhedsløsninger inden for booking af flybilletter og rejseafregning.

Persondataforordningen og ISAE 3402 type 2 certificering

I forbindelse med persondataforordningen, der træder i kraft den 25. maj 2018, har Acubiz styrket indsatsen inden for håndteringen af kundedata. Dertil kan Acubiz med en netop tildelt ISAE 3402 Type 2 erklæring dokumentere, at Acubiz lever til de højeste internationale standarder som SaaS-virksomhed. Revisionsfirmaet Ernst & Young (EY) har uanmeldt foretaget stikprøvekontroller af vores processer over en periode på 8 måneder. Dette betyder, at Acubiz kan garantere, at alt håndteres, som det skal og bør i henhold til de internationale standarder.

Besparende og effektiv implementering

Med det stigende antal kunder og den fortsatte vækst i Acubiz har vi fundet det essentielt at optimere på implementeringsprocessen hos kunderne. Udover en større indsats på produktfronten har vi foretaget nogle organisationsforandringer, ansat nye medarbejdere, herunder rekrutteret til vores team af konsulenter – ”det hele er med henblik på effektivisering af implementeringsprocessen og at give kunderne besparelser på implementeringen” forklarer Kim Pawrup, CSO i Acubiz.

Markant vækst og fine resultater

Tilbage i 2014 bestod Acubiz af 14 ansatte. Siden har Acubiz udvidet organisationen, da vi med en vækst i omsætningen på 55,1% også har fået en større medarbejderstab. I 2017 omsatte Acubiz for 31,8 millioner DKK og Team Acubiz består i dag af 33 motiverede medarbejdere. Jagten på flere nye medarbejdere fortsætter i 2018. To afdelinger i Acubiz skal rekruttere tre nye profiler i begyndelsen af året. I slutningen af 2017 besluttede direktionen at udnævnte Tina Birkeslund til CFO, som er trådt ind i direktionen pr. 1. januar 2018.

Acubiz satser på den mobile platform

Acubiz One er første skridt på vejen til en større rejse mod at gøre Acubiz EMS 100% mobil. ”Brugere og godkender, som ikke anvender Fast Track, skal i fremtiden ikke længere benytte deres pc til at sende bilag til godkendelse. Hele processen for bruger og godkender skal foregå i Acubiz One, således at det kun er admin og finans, som benytter Acubiz EMS via pc.”, forklarer Kristian Norrbohm, CTO i Acubiz.

For Acubiz er målet i 2018 at opgradere Acubiz EMS med bedre og mere intuitive features, så brugeroplevelsen af den browser-baseret brugergrænseflade i Acubiz EMS optimeres og effektiviseres for administratorer og finans.

Flere kundefordele i 2018

Acubiz går 2018 i møde med store forventninger om at kunne levere flere kundefordele og brugeroplevelser.

Vi ønsker at udvide vores produktportefølje med henblik på at skabe endnu tættere relationer til vores kunder. Vi vil bl.a. være på udkig efter flere strategiske samarbejdspartnere, som kan skabe glæde for kunderne og den enkelte bruger. I dag anvender en stor del af kunderne eksempelvis Fast Track, som skyder genvej fra bruger til godkender i Acubiz EMS. Kunderne finder også stor glæde ved Company Policy Manager, som er en finanservice, som hjælper kunderne med at foretage stikprøver og kontrollere, at firmapolitikken overholdes.

Målsætning for 2018 og fremtidsvision

Acubiz har i 2017 sat endnu flere fodaftryk rundt om i Europa og Norden bl.a. i Grønland og Marokko. ”Vores fokus på det internationale marked er også et indsatsområde i 2018. Inden udgangen af 2018 vil vi have eget kontor i Sverige og Finland”, fortæller Lars de Nully, CEO i Acubiz.

Acubiz’ vision er ifølge Lars de Nully, at ”Acubiz skal være den foretrukne leverandør inden for Expense Management. Derfor vil det nye år være året, hvor vi sætter alt ind på at positionere os endnu mere på markedet og skabe nye kunderelationer både i Denmark og internationalt. Med den igangværende organisationsudvikling, hvor vi bl.a. har udnævnt teamleads, er Acubiz klar til at gå efter visionen – og målet om at skabe glade medarbejdere, glade købere og glade kunder.”

Det er med glæde, spænding og motivation, at 2018 er sparket i gang hos Acubiz. Vi ønsker alle kunder og samarbejdspartnere et godt og lykkebringende nytår!

Vi ses i løbet af 2018!

– Team Acubiz